Στη κουζiνα
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑΜΜ!!!)

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑΜΜ!!!) Empty ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑΜΜ!!!)

Δημοσίευση  arti Τετ Σεπ 29, 2010 3:36 am

ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ
ΦΟΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ
ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ
ΟΜΟΡΦΟ!!!


ΥΛΙΚΑ
2 ΚΙΛΑ ΣΠΑΝΑΚΙ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
1/4 ΚΙΛΟΥ ΚΑΣΣΕΡΙ
1/4 ΚΙΛΟΥ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
1/4 ΚΙΛΟΥ GOUDA
1/4 ΚΙΛΟΥ ΖΑΜΠΟΝ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΣΤ
1 ΔΟΣΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΣΑΛΑΤΑ.
ΤΟ ΑΧΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΡΑΘΕΙ ΤΟ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ
ΥΓΡΑ ΤΟΥ.
ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΥΡΕΞ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :
Μ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΔΕ
ΤΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΡΑΤΟ.
Σ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΖΙ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.
ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΥΡΙΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΦΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ!
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

arti
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2010

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑΜΜ!!!) Empty Απ: ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑΜΜ!!!)

Δημοσίευση  jimkos Τετ Οκτ 19, 2011 6:43 pm

Πολυ καλο ακουγετε!
Εκανα την προηγουμενη εβδομαδα της γαριδες
και βγηκανε καλες!
Κανω μια εκτυπωση και θα τρεξω για το super!

Ευχαριστω!

jimkos

Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2011

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης