ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΠΟΠΗΣ (100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ !)
Σελίδα 1 από 1
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΠΟΠΗΣ (100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ !)
ΥΛΙΚΑ
1 1/2 Κιλό ψάρια σούπας (κατά προτίμηση διαφορετικά)
1/2 Κιλό Καρότα
1 Ρίζα Σέλινο (ή μισό ματσάκι)
1 Κιλό Πατάτες
1/2 Φλυτζ. Τσαγιού ρύζι σουπέ
2 Τεμ Κρεμύδια
2 Τεμ Ντομάτες
Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1ο: Βράζουμε όλα τα λαχανικά μαζί.
Αφού βράσουν τα βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίξουν.
Βήμα 2ο : Στο ζουμί βράζουμε τα ψάρια
Βήμα 3ο : Αλέθουμε τα λαχανικά μαζί σ ένα μεγάλο μπωλ (Κρεμύδια,
ντομάτες, τις μισές πατάτες, καρότα και σέλινο με το μυλαράκι)
Σημείωση: αφήνουμε κάποια ποσότητα καρότα πατάτες για το
γαρνίρισμα.
Βήμα 4ο : Αφού βράσουν τα ψαράκια μας τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα
ή ένα πυρέξ, τα γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα καροτάκια και τις
πατατούλες.
Βήμα 5ο : Σουρώνουμε το ζουμάκι μας στο μυλαράκι πάνω από το μπωλ με
τα λαχανικά. (Έτσι δεν έχουμε τον κίνδυνο να περάσουν τα
ψαροκόκαλα στη σούπα μας). Κατόπιν όλο αυτό το βάζουμε στην
κατσαρόλα μας για να πάρει βράση και να ρίξουμε το ρυζάκι μας.
Βημα 6ο : Αφού βράσει και το ρύζι χτυπάμε ένα κροκο με λίγο νερο και
λεμονι σε σουπιέρα και σιγα σιγά του ρίχνουμε ζουμάκι από τη
σουπα να γίνει ενιαιο και μετά όλο αυτό το ρίχνουμε στην
υπόλοιπη σουπίτσα και του στέλνουμε και πολλά φιλάκια για να
μη μας κόψει.
Βασική Σημείωση : Δε βάζουμε ποτέ ασπράδι γιατι κόβει όταν θα θελήσουμε
να την ξαναζεστάνουμε.
Φιλάκια και Καλή Επιτυχία
Αρτεμις...
1 1/2 Κιλό ψάρια σούπας (κατά προτίμηση διαφορετικά)
1/2 Κιλό Καρότα
1 Ρίζα Σέλινο (ή μισό ματσάκι)
1 Κιλό Πατάτες
1/2 Φλυτζ. Τσαγιού ρύζι σουπέ
2 Τεμ Κρεμύδια
2 Τεμ Ντομάτες
Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1ο: Βράζουμε όλα τα λαχανικά μαζί.
Αφού βράσουν τα βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίξουν.
Βήμα 2ο : Στο ζουμί βράζουμε τα ψάρια
Βήμα 3ο : Αλέθουμε τα λαχανικά μαζί σ ένα μεγάλο μπωλ (Κρεμύδια,
ντομάτες, τις μισές πατάτες, καρότα και σέλινο με το μυλαράκι)
Σημείωση: αφήνουμε κάποια ποσότητα καρότα πατάτες για το
γαρνίρισμα.
Βήμα 4ο : Αφού βράσουν τα ψαράκια μας τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα
ή ένα πυρέξ, τα γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα καροτάκια και τις
πατατούλες.
Βήμα 5ο : Σουρώνουμε το ζουμάκι μας στο μυλαράκι πάνω από το μπωλ με
τα λαχανικά. (Έτσι δεν έχουμε τον κίνδυνο να περάσουν τα
ψαροκόκαλα στη σούπα μας). Κατόπιν όλο αυτό το βάζουμε στην
κατσαρόλα μας για να πάρει βράση και να ρίξουμε το ρυζάκι μας.
Βημα 6ο : Αφού βράσει και το ρύζι χτυπάμε ένα κροκο με λίγο νερο και
λεμονι σε σουπιέρα και σιγα σιγά του ρίχνουμε ζουμάκι από τη
σουπα να γίνει ενιαιο και μετά όλο αυτό το ρίχνουμε στην
υπόλοιπη σουπίτσα και του στέλνουμε και πολλά φιλάκια για να
μη μας κόψει.
Βασική Σημείωση : Δε βάζουμε ποτέ ασπράδι γιατι κόβει όταν θα θελήσουμε
να την ξαναζεστάνουμε.
Φιλάκια και Καλή Επιτυχία
Αρτεμις...
arti- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2010
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης