ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑΜΜ!!!)
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑΜΜ!!!)
ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ
ΦΟΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ
ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ
ΟΜΟΡΦΟ!!!
ΥΛΙΚΑ
2 ΚΙΛΑ ΣΠΑΝΑΚΙ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
1/4 ΚΙΛΟΥ ΚΑΣΣΕΡΙ
1/4 ΚΙΛΟΥ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
1/4 ΚΙΛΟΥ GOUDA
1/4 ΚΙΛΟΥ ΖΑΜΠΟΝ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΣΤ
1 ΔΟΣΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΣΑΛΑΤΑ.
ΤΟ ΑΧΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΡΑΘΕΙ ΤΟ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ
ΥΓΡΑ ΤΟΥ.
ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΥΡΕΞ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :
Μ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΔΕ
ΤΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΡΑΤΟ.
Σ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΖΙ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.
ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΥΡΙΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΦΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ!
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ
ΦΟΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ
ΠΥΡΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ
ΟΜΟΡΦΟ!!!
ΥΛΙΚΑ
2 ΚΙΛΑ ΣΠΑΝΑΚΙ
2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
1/4 ΚΙΛΟΥ ΚΑΣΣΕΡΙ
1/4 ΚΙΛΟΥ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
1/4 ΚΙΛΟΥ GOUDA
1/4 ΚΙΛΟΥ ΖΑΜΠΟΝ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΣΤ
1 ΔΟΣΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΣΑΛΑΤΑ.
ΤΟ ΑΧΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΡΑΘΕΙ ΤΟ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ
ΥΓΡΑ ΤΟΥ.
ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΥΡΕΞ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :
Μ ΕΝΑ ΠΗΡΟΥΝΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΑΛΑ ΔΕ
ΤΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΡΑΤΟ.
Σ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΜΑΖΙ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.
ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΥΡΙΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΣΦΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ!
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
arti- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2010
Απ: ΣΟΥΦΛΕ ΣΠΑΝΑΚΙ (ΓΙΑΜΜ!!!)
Πολυ καλο ακουγετε!
Εκανα την προηγουμενη εβδομαδα της γαριδες
και βγηκανε καλες!
Κανω μια εκτυπωση και θα τρεξω για το super!
Ευχαριστω!
Εκανα την προηγουμενη εβδομαδα της γαριδες
και βγηκανε καλες!
Κανω μια εκτυπωση και θα τρεξω για το super!
Ευχαριστω!
jimkos- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2011
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης